Dodatnih -20% na sve pakete s kodom IZAZOV20
D
S
M
S

FAQ

Sokovi & Detox

Što točno znači "detox" i kako djeluje na moje tijelo?

Detoks je proces čišćenja i obnove tijela. Naši detoks sokovi i obroci su osmišljeni da pomognu tvojem tijelu u eliminaciji toksina i poticanju optimalnog zdravlja. Osim toga, detox može poboljšati energiju, fokus i općenito dobro osjećanje.

Pijete sokove od 1-5 kako su vam označeni na bočicama. Svaki dan po 5 sokova. Svaki sok mijenja jedan obrok. Doručak, međuobrok, ručak, međuobrok i večera. Pijete ih u intervalima od 2-3h. Bitno je da pijete puno vode između. Ne jede se kruta hrana uopće, a ako osjetite nepodnošljivu glad, slobodno pojedite jabuku/mrkvu ili šaku badema. Sokovi su hladno pasterizirani te ih se pri primitku skladišti u hladnjak gdje im je rok trajanja 45+ dana.

Program od 500 ml je za 100% post bez unošenja krute hrane dok ste na programu, pijete sokove i vodu samo. Program od 250ml je više namijenjen kao dodatak prehrani.

Preporučujemo provođenje detoxa u trajanju od 3 do 7 dana, ovisno o tvojim potrebama i iskustvu. Učestalost detoxa može varirati, ali generalno, mnogi naši klijenti provode detox svaka 3 do 4 mjeseca.

Tijekom detoxa, preporučujemo konzumaciju naših sokova i obroka, kao i puno vode. Izbjegavaj alkohol, kofein, šećer i prerađenu hranu kako bi detox bio što učinkovitiji.

Moguće nuspojave uključuju glavobolju, umor i promjene u probavi. Ove simptome možeš ublažiti povećanim unosom vode i odmorom.

Uspješan detox često rezultira povećanom energijom, boljim fokusom i općenito boljim osjećajem. Također, mnogi klijenti izvještavaju o poboljšanju probave i kože.

Detox programi su prvenstveno osmišljeni za čišćenje i obnovu tijela. Međutim, mnogi naši klijenti izvještavaju o gubitku kilograma. Zašto? Zato što ulaziš u kalorijski deficit kada zamijeniš krutu hranu s našim sokovima. Ali, svaka osoba je jedinstvena priča, pa ne možemo garantirati gubitak kilograma za svakoga.

Ako ti je cilj ne samo osvježiti tijelo, već i izgubiti koji kilogram, preporučujemo naše trodnevne programe od 500 ml (Eternal/Majestic). Za tri dana dobiješ 15 bočica pune zdravlja i vitalnosti.

Gubitak kilograma je individualan i varira od osobe do osobe. Iako ne možemo ništa garantirati, veliki broj klijenata javlja se s odličnim rezultatima.

Ne preporučujemo provođenje detoxa za vrijeme trudnoće, no sokove možete konzumirati kao dodatak prehrani.

Shooteri su koncentrirani sokovi koji služe kao brzi i učinkoviti način za unos ključnih nutrijenata. Idealni su za početak dana ili kao energetski poticaj tijekom dana.

Svaki Juicefast sok sadrži najmanje 1,5 kg hladno prešanog voća i povrća.

Detaljne nutritivne podatke za sokove i obroke možete pronaći na svakom proizvodu u web trgovini ili na deklaracijama proizvoda.

Sokove skladištite po primitku u običan hladnjak. Rok trajanja im je 45+ dana, a nakon otvaranja proizvoda, rok trajanja je 2 dana.

Zdravi Obroci

Koliko dugo mogu čuvati Juicefast obroke i kako ih pravilno skladištiti?

Juicefast obroke možete čuvati u hladnjaku do 10 dana zahvaljujući našoj HPP tehnologiji koja osigurava dugotrajnu svježinu. Nakon otvaranja, obrok je najbolje konzumirati u roku od 2 dana.

Naši obroci su dizajnirani da budu što praktičniji. Obroke je potrebno zagrijati u mikrovalnoj pećnici 2 minute (bez skidanja zaštitne folije), ili na tavi 3 do 5 minuta. Upute za pripremu nalaze se na pakiranju svakog obroka.

Juicefast obroci mogu u potpunosti zamijeniti vaše dnevne obroke – nutritivno su uravnoteženi i pažljivo osmišljeni kako bi pružili sve esencijalne nutrijente, vitamine i minerale koji su potrebni tijekom dana.

Rezultati mogu varirati od osobe do osobe, ali mnogi naši klijenti izvještavaju o pozitivnim promjenama u energiji, fokusu i općem osjećaju dobrobiti već nakon prvog tjedna redovite konzumacije.

Zdrave obroke skladištite po primitku u običan hladnjak, rok trajanja im je 10+ dana.

Dostava & Narudžbe

Gdje dostavljate?

Trenutno dostavljamo u Hrvatsku i Sloveniju, s planovima za proširenje na ostale zemlje EU. Imajte na umu da ne dostavljamo u poštanske pretince, APO ili FPO adrese.

Ako narudžba još nije otpremljena, pošaljite nam e-poruku na hi@juicefast.com s točnim podacima. Ako je već otpremljena, preporučujemo da kontaktirate prijevoznika što je prije moguće.

Paketi se šalju isti ili sljedeći radni dan od narudžbe i obično stižu u roku od 3-5 radna dana. Pošiljke možete pratiti na stranici vašeg računa.

Ako trebate promijeniti ili otkazati narudžbu koja je već poslana, kontaktirajte nas što je prije moguće na hi@juicefast.com. Ako je narudžba već otpremljena, promjene nisu moguće.

Da, možete preskočiti narudžbu bilo kada sa svog računa. Odaberite “Pretplate” za upravljanje nadolazećim narudžbama.

Ne, popusti se ne mogu kombinirati.

Pošaljite nam e-poštu na hi@juicefast.com i uključite fotografije krajnje vanjske kutije i svih stavki poredanih, s nazivima proizvoda okrenutim prema gore.

Provjerite mapu s neželjenom poštom ili kontaktirajte hi@juicefast.com s adresom za dostavu, datumom kupnje i posljednje 4 znamenke kartice koja se koristi za lociranje i provjeru računa/narudžbe.

Ako narudžba ne stigne u roku od 3-5 radna dana, kontaktirajte nas na hi@juicefast.comUčinit ćemo sve što možemo da riješimo problem.

Dostavu vrši dostavljačka služba GLS radnim danima od utorka do petka, od 8-16h. U napomenu pri narudžbi možete napisati željeni dan dostave, te ćemo dati sve od sebe da ga ispoštujemo, ali ne možemo ništa garantirati.

Više

Imate li fizičku trgovinu ili mogućnost osobnog preuzimanja?

Sve narudžbe se obavljaju online putem našeg webshopa. Međutim, prilikom naručivanja možete odabrati između dostave ili osobnog preuzimanja. Ako se odlučite za osobno preuzimanje svoj paket možete podići na adresi – ulica Ivane Brlić Mažuranić 7. Kontaktirat ćemo vas dan prije nego što je paket spreman za preuzimanje. Također, možete napisati željeno vrijeme preuzimanja u napomeni prilikom naručivanja.

Naći ćete rok UPOTREBI DO na našim čepovima boca. Ako se dogodi da je datum prošao, bocu pravilno bacite. Prolijte sok u odvod i reciklirajte svoju bocu.

Mi smo na: Instagram, Facebook i TikTok.

Detaljne nutritivne podatke za sokove i obroke možete pronaći na svakom proizvodu u web trgovini ili na deklaracijama proizvoda.

Da, nudimo takve usluge. Za detalje i dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na hi@juicefast.com. Napomena: Besplatno nutricionističko savjetovanje trenutno je dostupno samo na engleskom, hrvatskom i slovenskom jeziku.

Pošaljite nam e-poštu na hi@juicefast.com