Pripremi svoj beach body s kodom LJETO15 za 15% popusta + gratis priručnik za detox i 30 dnevnu transformaciju
D
S
M
S
0

Osnaži svoju ponudu

U dinamičnom svijetu fitnessa, gdje funkcionalnost i efikasnost vode do vrhunskih rezultata, Juicefast predstavlja savršenog trening partnera.

S Juicefast hladno prešanim sokovima vaša ponuda dobiva na vrijednosti, zaposlenici na vremenu, a gosti na izvanrednom iskustvu.

Dodatan izvor zarade

Naše rješenje omogućuje ugostiteljskim objektima da pruže izvrsnost i konzistentnost bez muke i gubitka vremena za pripremu svježih sokova.

Dodatna ponuda
za članove

Proširite svoju uslugu dodatnom vrijednošću za članove. Juicefast proizvodi su savršen dodatak nakon intenzivnih treninga, pružajući nužne nutrijente za oporavak i revitalizaciju.

Kvalitet po
promotivnim cijenama

Osigurajte pristup visokokvalitetnim sokovima i obrocima po cijenama koje su prilagođene fitness industriji. Naši proizvodi su ne samo zdravi, već i pristupačni, što ih čini privlačnim dodatkom vašoj ponudi.

Jednostavna dostava

Prepustite logistiku nama. Naša pouzdana dostava osigurava kontinuiranu svježinu i kvalitetu, omogućujući vašem timu da se fokusira na ono najvažnije – treniranje i motivaciju članova.

Radionice o zdravoj prehrani

U suradnji s našim timom nutricionista, organizirajte edukativne radionice o zdravoj prehrani u vašem prostoru. Ovo je izvrsna prilika za dodatnu interakciju s članovima i promociju vašeg centra kao mjesta koje brine o sveukupnom zdravlju svojih članova.

Posebno dizajnirani paketi

Ponuda uključuje posebno dizajnirane pakete prilagođene različitim fitness ciljevima – od gubitka težine do dobivanja mišićne mase. Ovo pruža članovima priliku da svoje fitness režime upotpune pravilnom prehranom.

Snažan partnerski odnos

Kao partner, Juicefast se posvećuje promociji vašeg centra putem društvenih mreža. Ovo partnerstvo ne samo da povećava vidljivost vašeg centra, već i potiče zajednički rast i uspjeh.

Budite mjesto gdje se ljepota susreće sa zdravljem, a usluga s praktičnošću. Uz Juicefast vaš salon postaje dio priče o cjelovitom pristupu njezi – iznutra i izvana.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim proizvodima ili započeli suradnju.

Radujemo se što ćemo biti dio vaše priče.

Naš tim je tu za sva vaša pitanja.

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju