Do -29% popusta na sve detox programe s kodom USKRS20
D
S
M
S
0

Pomladite svoju ponudu uz Juicefast proizvode – jer istinska ljepota dolazi iznutra!

Zdravlje i ljepota oduvijek su išli ruku pod ruku. Obogatite svoju ponudu uz 100% prirodne hladno prešane sokove i zdrave obroke uz koje će vaši klijenti još brže i lakše postići rezultate.

S Juicefast hladno prešanim sokovima vaša ponuda dobiva na vrijednosti, zaposlenici na vremenu, a gosti na izvanrednom iskustvu.

Prednosti uvođenja Juicefast asortimana u vaš kozmetički salon

Proširenje ponude

Postanite destinacija za potpuno wellness iskustvo – gdje klijenti ne dolaze isključivo zbog ljepote kože, već i zbog cjelokupnog balansa.

Dodatan izvor zarade

Integracija Juicefast proizvoda u vaš asortiman otvara novi, profitabilni kanal. Nutritivno balansirani sokovi i obroci nisu samo zdrava opcija za klijente, već i inovativan način povećanja prihoda.

Sinergija s beauty tretmanima

Prirodni sokovi i zdravi obroci osmišljeni su od strane nutricionista što ih čini idealnom nadopunom vašem asortimanu. Oni optimiziraju rezultate vaših tretmana i pomažu klijentima da se osjećaju jednako sjajno kako izgledaju.

Prilagođena dostava

Vi birate kako i kada. Naša personalizirana dostava usklađuje se s ritmom vašeg salona, omogućujući vam da prilagodite učestalost isporuka točno onako kako vam odgovara. Jednostavno, fleksibilno i bez komplikacija.

Budite mjesto gdje se ljepota susreće sa zdravljem, a usluga s praktičnošću. Uz Juicefast vaš salon postaje dio priče o cjelovitom pristupu njezi – iznutra i izvana.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim proizvodima ili započeli suradnju.

Radujemo se što ćemo biti dio vaše priče.

Naš tim je tu za sva vaša pitanja.