Do -29% popusta na sve detox programe s kodom USKRS20
D
S
M
S
0

KAKO POSTATI 
JUICEFAST ATHLETE?

Nemamo definirane kriterije za odabir jer svaki Juicefast Athlete jedinstven je na svoj način.

Juicefast tim redovito je u potrazi za osobama čije se vrijednosti poklapaju s našima. Najbolji savjet koji ti možemo dati je da nastaviš kontinuirano raditi na sebi i prepoznaš što te čini jedinstvenim, kako bi inspirirao/la druge da postanu bolje verzije sebe.

Što dobivaš kao
Juicefast Athlete?

Financijske pogodnosti

Kao Juicefast Athlete, moći ćeš ponuditi proizvode svojim klijentima po povlaštenim cijenama i zaraditi proviziju.

Potencijalni klijenti

Redovito usmjeravamo potencijalne klijente, pružajući im priliku za rast i razvoj.

Dodatni Boost

Naši detox paketi savršen su dodatak za klijente koji žele brze rezultate. Osim što pružaju dodatni poticaj, oni su i nutritivno uravnoteženi.

Gotove pakete prehrane

Osim inicijalnog poticaja, nudimo i kompletne planove prehrane, bez obzira na ciljeve tvojih klijenata —gubitak kilograma, održavanje težine ili dobivanje na masi.

Odobreno od nutricionista i profesionalnih sportaša

 Andrea Bilandžija
Andrea Bilandžija
mag. nutr.
Read More
Juicefast je pomogao mojim klijentima na njihovom putu dobrog osjećaja. Njegovi detox programi su odlični za brzi početak mršavljenja. Nakon detoksikacije preporučujem uravnoteženu prehranu, kombiniranje Juicefast sokova s hranjivim obrocima kako bi održali svoje ciljeve.
 Ivan Furdin
Ivan Furdin
mag. cin.
Read More
Volim Juicefast proizvode jer olakšavaju svakodnevni život mojim klijentima. Detox proizvodi omogućuju dobar "headstart", odnosno daju poticaj svima čiji je početni cilj očistiti tijelo i početi učinkovito gubiti nakupljene kilograme. Osim toga, za one koji nemaju vremena za kuhanje i pripremu nutritivno bogate hrane, s Juicefast obrocima ćete osigurati kvalitetan i zdrav obrok za 2 minute.
 Maja Čović
Maja Čović
Yoga Instructor
Read More
Kao učiteljica joge težim ravnoteži u svakodnevnom životu i prehrani. Juicefast sokovi i gotovi obroci pomažu mi postići bolju prehrambenu ravnotežu i ostavljaju više vremena za vježbanje joge. Topla preporuka i namaste!

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim proizvodima ili započeli suradnju.

Radujemo se što ćemo biti dio vaše priče.