Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Juicefast detox programi

Nisi siguran/na s kojim programom krenuti?
Ispuni naš kratki kviz i saznaj koji je idealni Juicefast paket za tebe☺️

Samo zamisli koliko će ti tijelo biti zahvalno kada mu pružiš prijeko potrebni odmor od probave krute hrane nekoliko dana. Proces probave tijelu troši energiju, s detoxom ćeš svojem tijelu osigurati sve potrebne nutrijente i mogučnost da novo dobiveni višak energije iskoristi pametnije. Istovremeno ćeš pružati svojem tijelu mini godišnji odmor, jer svi funckioniramo bolje nakon godišnjeg. 

Detox nudi priliku za promjenu koja ti omogućuje da ostvariš ciljeve na prirodan i održiv način. Zamisli kako postižeš željenu težinu, osjećajući se lakše i bolje u svojem tijelu u samo nekoliko dana.

Bez strogih režima prehrane, samo čista, neodoljiva želja za svježim, osvježavajućim okusima napravljenima od 100% svježeg voća i povrća.

Osim gubitka kilograma, poboljšane probave i veće razine energije naš detox program nudi dugotrajnu strategiju za održavanje idealne težine.

Zaboravi na komplicirane dijete i otkrij jednostavnost prirodne promjene.

Juicefast radi malo drugačije...

MI

JUICEFAST

ONI

5 razloga za napraviti Juicefast detox

Juicefast je jedina kompanije koji nudi osobno savjetovanje s nutricinistima za prehranu tijekom vašeg detoxa. Gledamo dalje od detoxa sokovima i pružamo osobne prehrambene savjete za razdoblje nakon detoxa. To vaš detox čini samo početkom zdravog životnog stila.

Juicefast zajednica javlja da su nakon završetka detoxa sokovima:

Detox sokovi

Kako napraviti detox:

1. korak

Prije detoxa

Prije početka detoxa preporučuje se postupno mijenjanje prehrambenih navika tijekom dva do tri dana kako biste izbjegli šok za tijelo uslijed iznenadne promjene prehrane. Umjesto mesa, mliječnih proizvoda, kofeina, alkohola, rafiniranih šećera i škrobnih namirnica, u prehranu uvodite više sirove hrane, s fokusom na voće, zeleno lisnato povrće i orašaste plodove. Također je važno postupno povećavati unos vode.

Osobe s dijabetesom, trudnice i oni s kroničnim bolestima ili specifičnim zdravstvenim stanjima trebaju se prije detoxa posavjetovati s liječnikom. Isto vrijedi i za one koji planiraju detox dulji od 10 dana.

2. korak

Tijekom detoxa

Tijekom detoxa, sokove konzumirajte svakih 1,5 do 2 sata ili kad osjetite glad. Budući da su potrebe svakog pojedinca različite, važno je pratiti kako se tijelo osjeća i po potrebi prilagoditi redoslijed konzumacije sokova. Iako uobičajeno ne preporučujemo konzumaciju čvrste hrane tijekom detoxa, po potrebi možete uključiti i posebnu detox juhu.

S obzirom na važnost hidratacije u procesu detoksikacije, uz sokove je ključno piti i vodu. Tijekom detoxa odmorite tijelo, opustite se laganim aktivnostima poput joge ili meditacije, i trudite se spavati u optimalnim uvjetima – u potpunom mraku.

3. korak

Nakon detoxa

Čestitamo! Napravili ste prvi korak do postajanja najbolje verzije sebe. Nakon završetka detoxa, prehrana bi trebala biti slična onoj koju ste prakticirali prije početka – bogata sirovom hranom, orašastim plodovima i vodom.

Postupno reintegrirajte uobičajene namirnice koje inače konzumirate, i pokušajte izbjegavati alkohol,, prerađenu hranu i namirnice s rafiniranim šećerom kako bi se tijelo nesmetano prilagodilo i održalo postignute benefite detoxa.

Kako je Juicefast pomogao drugima u samo 30 dana!

Ako još niste u potpunosti uvjereni… Juicefast je puno više od toga. Od toga da izgledate dobro u kupaćem (iako je to sjajno).
Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju