Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Juicefast recenzije

Juicefast je brand koji je nastao iz zajedničke vizije skupine strastvenih ljudi koji žele pružiti optimalni prečac do zdravlja. U svijetu zasićenom brzom, nezdravom hranom i površnim rješenjima, mi smo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

Video recenzije kupaca

Kako je Juicefast pomogao drugima u samo 30 dana!

Ako još niste u potpunosti uvjereni… Juicefast je puno više od toga. Od toga da izgledate dobro u kupaćem (iako je to sjajno).

Odobreno od nutricionista i profesionalnih sportaša

 Andrea Bilandžija
Andrea Bilandžija
mag. nutr.
Read More
Juicefast je pomogao mojim klijentima na njihovom putu dobrog osjećaja. Njihovi detox programi su odlični za brzi početak mršavljenja. Nakon detoksikacije preporučujem uravnoteženu prehranu, kombiniranje Juicefast sokova s hranjivim obrocima kako bi održali svoje ciljeve.
 Ivan Furdin
Ivan Furdin
mag. cin.
Read More
Volim Juicefast proizvode jer olakšavaju svakodnevni život mojim klijentima. Detox proizvodi omogućuju dobar "headstart", odnosno daju poticaj svima čiji je početni cilj očistiti tijelo i početi učinkovito gubiti nakupljene kilograme. Osim toga, za one koji nemaju vremena za kuhanje i pripremu nutritivno bogate hrane, s Juicefast obrocima ćete osigurati kvalitetan i zdrav obrok za 2 minute.
 Maja Čović
Maja Čović
Yoga Instructor
Read More
Kao učiteljica joge težim ravnoteži u svakodnevnom životu i prehrani. Juicefast sokovi i gotovi obroci pomažu mi postići bolju prehrambenu ravnotežu i ostavljaju više vremena za vježbanje joge. Topla preporuka i namaste!

Svi vole Juicefast

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju