Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Juicefast zajednica

Pridružite se našoj inspirativnoj zajednici u kojoj zajedno oblikujemo nove, zdrave navike, ostvarujemo zacrtane ciljeve i međusobno se motiviramo!

Za stvaranje pozitivnih promjena potrebna je podrška okoline. Juicefast zajednica osmišljena je kao siguran prostor gdje se ljudi mogu povezati, motivirati i inspirirati jedni druge na putovanju osobnog rasta i razvoja. Ovo je vaša prilika da se povežete s drugima, razmijenite recepte, vježbe i savjete i koristite ovu grupu kao podršku. Fokus grupe je inspirirati vas da postanete najbolja verzija sebe u svim područjima vašeg života.

Anatea Josipović

Juicefast zajednica nudi
podršku za:

Gubitak kilograma

ZDRAVU PREHRANU

RECEPTE

FIZIČKU AKTIVNOST

SVJESNOST

EMOCIONALNU RAVNOTEŽU

Malim koracima do velikih rezultata!

Ključ uspjeha u postizanju ciljeva je u tome da cijeli proces učinite zabavnim! Juicefast zajednica potiče pozitivan način razmišljanja kroz izazove i darivanja, dijelimo popust kodove i objavljujemo sva aktivna sniženja na našem web shopu.

NAGRADNA DARIVANJA

FITNESS IZAZOVI

POPUST KODOVI

Juicefast tim pristupa zdravlju holistički, uzimajući u obzir sve aspekte vašeg života. Zajedno tražimo ravnotežu između prehrane, fizičke aktivnosti i mentalnog blagostanja. Uvijek smo dostupni za vaša pitanja i pružanje personalizirane podrške.

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju