Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Naša priča

Juicefast je brand koji je nastao iz zajedničke vizije skupine strastvenih ljudi koji žele pružiti optimalni prečac do zdravlja. U svijetu zasićenom brzom, nezdravom hranom i površnim rješenjima, mi smo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

MISIJA

KAKO TO RADIMO

Osmislili smo koncept koji objedinjuje optimalnu prehranu, aktivni način života i duhovnu ravnotežu. Naša misija je pružiti svakome proizvode, praktične alate i resurse za postanak najbolje verzije sebe.

ZAŠTO TO RADIMO

Snažna i pozitivna kultura čini temelj za uspjeh, pa smo stoga definirali naša pravila igre, u sustavu koji ne brine za zdravu prehranu. Želimo resetirati standarde prehrambene industrije i postaviti novu mjeru za ono što znači “živjeti zdravo”

Visokotlačna obrada (HPP) je moderna metoda očuvanja hrane koja umjesto visokih temperatura, koristi visoki tlak vode. Tako se održava svježina i sigurnost hrane. Kako to funkcionira? Proizvodi se stavljaju u posebne košare koje se zatim postavljaju u HPP uređaj gdje su izloženi visokom tlaku vode nekoliko minuta. Taj pritisak "gasi" loše mikroorganizme, ali bez upotrebe visoke temperature i kemikalija. Rezultat? Proizvodi ostaju svježi i sigurni za konzumaciju mnogo duže nego inače. I ono najbolje, bez dodanih kemikalija ili konzervansa.Samo čista voda i pritisak koji čuva prirodni okus i hranjive tvari prehrambenih proizvoda.

Poboljšana sigurnost hrane:

Proces visokog tlaka učinkovito eliminira patogene poput bakterija, virusa i plijesni, smanjujući rizik od trovanja hranom i drugih bolesti.

Produžen rok trajanja:

Zahvaljujući HPP-u, proizvodi mogu duže ostati svježi bez potrebe za konzervansima ili dodatnim kemikalijama, čuvajući njihovu svježinu tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Očuvanje nutritivnih vrijednosti:

Proces HPP-a održava hranjive sastojke poput vitamina, minerala i antioksidanata netaknutima, osiguravajući da dobijemo maksimalnu korist iz proizvoda.

Prirodnost i autentičnost:

Bez korištenja topline ili kemikalija, HPP čuva prirodni okus, teksturu i boju hrane, čuvajući njezinu autentičnost i prirodni karakter.

HPP
HPP2

Svježina i kvaliteta:

Proizvodi obrađeni HPP-om zadržavaju svježinu i kvalitetu bez kompromisa, čineći ih privlačnijima i ukusnijima za konzumaciju.

Praktičnost i jednostavnost:

Proizvodi obrađeni HPP tehnologijom spremni su za brzu pripremu i konzumaciju pružajući potrošačima praktičnu i opciju za zdravu prehranu u užurbanom životnom stilu.

Bez gubitka svježine:

HPP osigurava da proizvodi zadrže svoju svježinu bez gubitka okusa, teksture ili hranjivih sastojaka, čineći ih idealnim izborom za one koji cijene kvalitetu i nutritivnu vrijednost hrane.

Što nas čini drugačijima?

Napravljeno sa stručnjacima

Svi naši proizvodi su dizajnirani od strane nutricionista i dijetitičara.

Štitimo planet

Sve naše boce izrađene su od 75% recikliranog plastike bez BPA-a i 25% potpuno biorazgradive vrste plastike.

Prirodni sastojci

Potpuno prirodni sastojci čine 100% naših proizvoda. Bez aditiva, konzervansa i gluposti.

Naša zajednica

Nakon kupnje naših proizvoda, mi smo s tobom kroz cijelo putovanje transformacije!

Spremni za promjenu?

Više smo nego spremni, asistirati vam na putu do promjena. Ako nisi siguran/na gdje krenuti, ispuni naš kratki kviz i saznaj koji je Juicefast paket idealan za tebe.

Podaci o prodavaču
Poduzeće: Detox Garden d.o.o.
Adresa: Ulica Ante Topić – Mimare 30, Zagreb
OIB: 72089624808
MBS: 081253724
Broj telefona: +385 95 3562 813
Email: hi@juicefast.com

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju