Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Održivost u svakoj kapljici i svakom zalogaju

U Juicefastu, održivost nije sekundarni cilj – ona je u samom srcu poslovanja.

Razumijemo važnost očuvanja planeta i resursa, i to je razlog zašto smo se posvetili inovacijama koje smanjuju naš ekološki otisak.

Čista sunčeva energija

Jedan od najistaknutijih aspekata našeg održivog poslovanja je odluka da koristimo 100% obnovljivu energiju u proizvodnom procesu. Strojevi za hladno prešanje sada rade na solarnu energiju, čime postajemo “najzeleniji” proizvođač u sektoru.

Inovacija-kroz-godine-Juicefast

Inovacija kroz godine

Od 2019. godine, naš proizvodni proces je prošao kroz brojne promjene. Konstantno se uspinjemo na ljestvici održivosti. Svaka inovacija koju uvedemo ima za cilj ne samo poboljšati kvalitetu naših proizvoda, već i smanjiti naš utjecaj na okoliš.

Ekološki osviještena boca

Sve naše boce izrađene su od 75% recikliranog plastike bez BPA-a i 25% biobaziranog plastika (potpuno biorazgradive vrste plastike). Možeš ih i vratiti za povratnu naknadu.

Budućnost je zelena

Naša vizija za budućnost je jasna: nastaviti s inovacijama koje će nas učiniti još održivijima i učinkovitijima. U Juicefastu održivost i kvaliteta nisu samo kompatibilni, već i neodvojivi.

Ovim holističkim pristupom ne samo da težimo poboljšanju vašeg osobnog zdravlja i dobrobiti, već i aktivno doprinosimo očuvanju našeg zajedničkog doma – Zemlje. U Juicefastu su dobrobit pojedinaca i zdravlje našeg planeta duboko isprepleteni, a ovo je dugoročna obveza koju smo odlučni poštovati.

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju