Dodatnih -20% na sve pakete s kodom IZAZOV20
D
S
M
S

Politika povrata i otkazivanja

Naša misija je pružiti proizvode ali i uslugu najbolje kvalitete – zato, ako nečime niste zadovoljni želimo to čuti. Vaša povratna informacije naš je putokaz prema najboljoj verziji sebe.

Juicefast politika povrata je jednostavna. Potrebno je dostaviti fotografiju u slučaju da je pošiljka kriva/nepotpuna/oštećena. Dokumentacija nam je potrebna kako bismo mogli obraditi povrat novca ili organizirati novu dostavu. Ako je doista riječ o našoj pogrešci, rado ćemo zamijeniti proizvode bez dodatnih troškova za vas.
Kako se radi o prehrambenim proizvodima, zahtjevi za povratom ili zamjenom moraju biti poslani službi za korisnike unutar 3 dana nakon što je pošiljka zaprimljena.

Garantiramo svježinu: Ako niste zadovoljni okusom kupljenih proizvoda, molimo vas da se obratite našoj službi za korisnike unutar 3 dana od primljene pošiljke s detaljima – sukladno povratnim informacijama obradit ćemo žalbu u najkraćem mogućem roku.
Otkazivanja: Zahtjevi za otkazivanje narudžbi moraju biti dostavljeni službi za korisnike unutar 24 sata kako bi stigli promjenu komunicirati našim skladištima. U slučaju otkazivanja izvan roka od 24 sata ne možemo garantirati otkazivanje narudžbe ili izdati potpuni povrat novca.