Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Gubitak kilograma – za žene

Ovaj paket vam nudi niskokalorične, ali hranjive obroke i sokove koji su osmišljeni kako bi vam pomogli u mršavljenju uz očuvanje mišićne mase.
Uštedi do -5%
Odaberi trajanje plana prehrane:

169.75 332.50 

Uštedi do -5%
Zaradite do 333 bodovi.
.

100% sigurna kupnja

Ekspresna dostava unutar 72h

30 dana jamstvo povrata novca

Pokloni iznad potrošenih 70€

  • Prilagođeno ženskim prehrambenim potrebama
  • Prirodan i brz način za gubitak kilogirama
  • Poboljšava sjaj kože
  • Obnavlja hormonalnu ravnotežu
  • Jača i obnavlja kosu i nokte
  • Podiže raspoloženje i pomaže kod stresa i anksioznosti
  • Podrška zajednice koja dijeli tvoje ciljeve

DOBRO JE ZNATI

1.5kg svježeg voća i povrća u jednom soku

Bez aditiva, konzervansa i dodanih šećera

Napravljen od strane poznatih nutricionista

1. dan:
Arise 250ml | Goveđi gulaš s noklicama | Piletina s prosom

2. dan:
Glow 250ml | Losos i divlja riža | Pileći bryani s povrćem

3. dan:
Reset 250ml | Burrito zdjela | Edamame Tofu Kvinoja

4. dan:
Illuminate 250ml | Veganski Pad Thai | Piletina s brokulom

5. dan:
Enlighten 250ml | Meksička riža s piletinom | Lazanje s mesom

6. dan:
Clarity 250ml | Vege lazanje | Szechuan pileća prsa

7. dan:
Aphrodisiac 250ml | Kvinoja sa seitanom i povrćem | Pileća prsa punjena borovnicama i sirom

Planovi prehrane i standardne dijete za mršavljenje obično imaju slične ciljeve, ali se razlikuju u pristupu i dugoročnoj održivosti. Evo nekoliko ključnih razlika:

Fokus na dugoročnom zdravlju: Planovi prehrane uključuju raznolike namirnice koje podržavaju opću dobrobit, uključujući voće, povrće, cjelovite žitarice i proteine, dok se kod dijeta za mršavljenje često stavljaju naglasak na kalorijski deficit bez obzira na nutritivnu vrijednost hrane.

Održivost: Planovi prehrane često se temelje na promjeni životnih navika i dugoročnom pristupu prehrani, dok standardne dijete za mršavljenje često imaju kratkoročni fokus i mogu biti teško održive na duže staze. Planovi prehrane uključuju promjene u načinu prehrane koje se mogu prilagoditi individualnim preferencijama i potrebama, što ih čini održivijima za dulji period.

Fleksibilnost: Planovi prehrane obično su fleksibilniji i dopuštaju veću raznolikost hrane, dok dijete za mršavljenje često imaju stroga pravila ili ograničenja koja mogu biti teško pratiti ili dugoročno održati.

Ciljevi i rezultati: Iako i planovi prehrane i dijete za mršavljenje imaju za cilj postizanje zdravije tjelesne težine, planovi prehrane mogu imati šire ciljeve koji uključuju poboljšanje općeg zdravlja, povećanje energije i poboljšanje sportskih performansi, dok su ciljevi dijeta za mršavljenje uglavnom usredotočeni na gubitak kilograma.

U konačnici, dok su standardne dijete za mršavljenje često kratkoročne i fokusirane isključivo na gubitak kilograma, planovi prehrane teže dugoročnoj održivosti i općem zdravlju, nudeći fleksibilniji i prilagodljiviji pristup prehrani.

Uz pomoć nutricionista kreirali smo planove prehrane pritom pazeći da budu što raznovrsniji. Zbog toga ćete u našoj ponudi zdravih obroka pronaći mnoge kombinacije jela. Nudimo i opcije za vegeterijance i vegane.

Sve naručene pakete dostavljamo koristeći usluge dostavne službe GLS (General Logistics Systems Croatia d.o.o. )

Pakete s našeg skladišta preuzima dostavna služba od PONEDJELJKA do ČETVRTKA (uz izuzetak blagdana i državnih praznika).

Rok dostave paketa je 2 radna dana.

Od trenutka kada GLS služba preuzme vaš paket, biti će dostavljen na vašu adresu unutar 24 sata.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 70 eura.

Kada je vaš paket u procesu pakiranja, primit ćete obavijest putem mail-a od GLS-a, nakon kojeg će uslijediti i obavijest kada je paket u dostavi.

Ekspresna dostava:
Za bržu dostavu, odaberite našu uslugu ekspresne dostave!

Narudžbe napravljene do 13h bit će dostavljene istog dana najkasnije do 18h, dok će narudžbe napravljene nakon 13h biti dostavljene sljedeći radni dan do 18h.

Ekspresna dostava je dostupna za područje grada Zagreba i okolice (Velika Gorica, Zaprešić, Sesvete, Sveta Nedelja i Samobor).

Osobna preuzimanja:
Naručenu robu moguće je preuzeti na lokaciji u Zagrebu:

Adresa: Wickerhuserova ulica 14 (Srebrnjak)

Prilikom izvršavanja narudžbi putem web shopa možete odabrati željenu adresu za osobno preuzimanje.

Kada je narudžba spremna na lokaciji, Juicefast će vas obavijestiti o datumu i vremenu preuzimanja paketa.

Još nisi siguran koji paket je za tebe? Javi nam se!
Naš tim će ti odgovoriti na sva pitanja.

Uštedi do -5%

Što se nalazi u paketu

Arise 250ml
Goveđi gulaš s noklicama
Goveđi gulaš s noklicama
Piletina s prosom
Piletina s prosom
Glow 250ml
Losos i divlja riža
Losos i divlja riža
Pileći biryani s povrćem
Pileći bryani s povrćem
Reset 250ml
Burrito zdjela
Burrito zdjela
Edamame Tofu Quinoa
Edamame Tofu Kvinoja
Illuminate 250ml
Veganski Pad Thai
Veganski Pad Thai
Piletina i brokula
Piletina s brokulom
Enlighten 250ml
Meksička riža s grillanom piletinom
Meksička riža s piletinom
Lazanje s mesom
Lazanje s mesom
Clarity 250ml
Vegetarijanske lazanje
Vege lazanje
Szechuan pileća prsa
Szechuan pileća prsa
Aphrodisiac 250ml
Kvinoja sa seitanom i povrćem
Kvinoja sa seitanom i povrćem
Pileća prsa punjena brusnicama i sirom
Pileća prsa punjena brusnicama i sirom
1. Odaberi

Tvoji svježe pripremljeni obroci stižu u izoliranoj kutiji. Samo ih izvadiš i staviš u hladnjak.

2. Podgrij

Nemaš vremena? Nema problema. Samo zagrij kad ogladniš. Gotovo za 2 minute.

3. Jedi

Doručak, ručak, večera i međuobroci. Prilagođavamo se tvojim preferencama u prehrani.

4. Ponovi

Svaki mjesec, unaprijed pripremljeni obroci dostavljaju se na vaša vrata, diljem zemlje.

Uz Juicefast planove prehrane više ne moraš...

100% rezultata je 80% prehrana, a 20% trening.

Obroci su napravljeni od svježih sastojaka uz pomoć nutricionista i vrhunskih kuhara. S Juicefast planovima prehrane ne moraš kompenzirati vrijeme za zdravlje.

Napravljeno od nutricionista

U Juicefastu, neumorno radimo na stvaranju najzdravije hrane uz pomoć znanja stručnjaka.

Naši nutricionisti igraju ključnu ulogu u oblikovanju naših receptura i programa kako bismo garantirali da svaki sok i obrok pružaju idealnu ravnotežu hranjivih tvari dok u isto vrijeme omogućuju postizanje vaših ciljeva za zdravlje i dobrobit.

Na taj način Juicefast proizvodi nisu samo osvježavajući i ukusni, već i potpuno prilagođeni vašim prehrambenim potrebama.

Pitanja i odgovori

Da, postoje opcije za vegetarijanke i veganke u planu prehrane sokovne dijete “gubitak kilograma za žene”.

Ovi planovi prehrane osmišljeni su s ciljem pružanja uravnoteženih obroka koji odgovaraju prehrambenim potrebama vegetarijanka i veganka.

Sokovi koji se koriste u ovim planovima obično se sastoje od voća, povrća i drugih biljnih sastojaka koji su pogodni za vegetarijansku i vegansku prehranu

Također, obroci koji se uključuju u planu su pažljivo izabrani kako bi osigurali adekvatan unos proteina, vlakana, vitamina i minerala, koji su važni za održavanje zdravlja i dobrobiti.

Ove opcije vegetarijanske i veganske prehrane u planu sokovne dijete omogućuju osobama koje se pridržavaju ovih prehrambenih pristupa da pronađu odgovarajuće alternative koje podržavaju njihove prehrambene preferencije i uvjete.

Utjecaj plana prehrane na mišićnu masu i snagu može biti raznolik i ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući vrstu plana prehrane, unos kalorija, ravnotežu hranjivih tvari i dodatne faktore poput vježbanja i odmora. Evo nekoliko načina na koje plan prehrane može utjecati na mišićnu masu i snagu:

Unos proteina: Planovi prehrane sadrže adekvatan unos proteina mogu pridonijeti održavanju i izgradnji mišićne mase. Proteini su osnovni građevni blokovi mišića i esencijalni su za procese popravka i rasta mišića. Unos dovoljno proteina kroz prehranu važan je za podršku mišićnoj masi i snazi.

Unos kalorija: Ako se plan prehrane temelji na kalorijskom deficitu, što znači da se unosi manje kalorija nego što se troši, to može rezultirati gubitkom težine, uključujući i mišićnu masu. Suprotno tome, kalorijski višak može potaknuti povećanje tjelesne mase, uključujući i masu mišića, ali samo ako je prateće vježbanje prilagođeno.

Ravnoteža hranjivih tvari: Planovi prehrane koji pružaju ravnotežu makronutrijenata (proteina, ugljikohidrata i masti) i mikronutrijenata (vitamina i minerala) podržavaju zdravlje mišića i snagu. Nedostatak određenih hranjivih tvari može ograničiti mogućnost mišića da se oporave i rastu nakon vježbanja.

Vježbanje: Plan prehrane trebao bi biti usklađen s ciljevima vježbanja. Pravilna prehrana prije i poslije vježbanja može pružiti energiju i hranjive tvari koje su potrebne za optimalne rezultate vježbanja, uključujući i rast mišića i povećanje snage.

Odmor: Odmor između vježbanja ključan je za oporavak mišića i rast. Plan prehrane trebao bi uključivati ​​dovoljno hranjivih tvari kako bi podržao procese oporavka mišića.
U konačnici, utjecaj plana prehrane na mišićnu masu i snagu ovisi o njegovoj usklađenosti s individualnim ciljevima, potrebama i pratećim faktorima poput vježbanja i odmora.

Planovi prehrane i standardne dijete za mršavljenje obično imaju slične ciljeve, ali se razlikuju u pristupu i dugoročnoj održivosti. Evo nekoliko ključnih razlika:

Fokus na dugoročnom zdravlju: Planovi prehrane uključuju raznolike namirnice koje podržavaju opću dobrobit, uključujući voće, povrće, cjelovite žitarice i proteine, dok se kod dijeta za mršavljenje često stavljaju naglasak na kalorijski deficit bez obzira na nutritivnu vrijednost hrane.

Održivost: Planovi prehrane često se temelje na promjeni životnih navika i dugoročnom pristupu prehrani, dok standardne dijete za mršavljenje često imaju kratkoročni fokus i mogu biti teško održive na duže staze. Planovi prehrane uključuju promjene u načinu prehrane koje se mogu prilagoditi individualnim preferencijama i potrebama, što ih čini održivijima za dulji period.

Fleksibilnost: Planovi prehrane obično su fleksibilniji i dopuštaju veću raznolikost hrane, dok dijete za mršavljenje često imaju stroga pravila ili ograničenja koja mogu biti teško pratiti ili dugoročno održati.

Ciljevi i rezultati: Iako i planovi prehrane i dijete za mršavljenje imaju za cilj postizanje zdravije tjelesne težine, planovi prehrane mogu imati šire ciljeve koji uključuju poboljšanje općeg zdravlja, povećanje energije i poboljšanje sportskih performansi, dok su ciljevi dijeta za mršavljenje uglavnom usredotočeni na gubitak kilograma.

U konačnici, dok su standardne dijete za mršavljenje često kratkoročne i fokusirane isključivo na gubitak kilograma, planovi prehrane teže dugoročnoj održivosti i općem zdravlju, nudeći fleksibilniji i prilagodljiviji pristup prehrani.

Da, naš tim se sastoji i od nutricionista koji su uvijek spremni pomoći i podržati vas na putu ka zdravijem načinu života. Za podršku i kontakt podatke naših nutricionista pošaljite nam upit na hi@juicefast.com.

Da, pripremili smo besplatne vodiče koje možete preuzeti na našoj web stranici.

Ukoliko vam nešto od obroka ne odgovara, možete ga zamijeniti za drugi. U tom slučaju molimo da u napomeni prilikom naručivanja napišete koje obroke želite zamijeniti i koje obroke biste voljeli kao zamjenu.

Recenzije kupaca

Customer Reviews

Based on 28 reviews
93%
(26)
7%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anonimno
Ukusno i raznoliko

Inače nisam obožavatelj netradicionalne kuhinje pa sam ovo tretirala kao eksperiment. Većina obroka je bila stvarno ukusna, osim što su neki bili preprezačinjeni (npr. tandoori chicken). Nikad nisam jela ukusnije lazanje :) Jedino bi mi po ukusu bilo manje vegetarijanskih/veganskih opcija, no nisam se baš snašla pri naručivanju pa nisam ništa mijenjala.

N
Neva
Djeluje!

Koristila sam plan prehrane 7 dana, s tim da sam izmedu rucka i vecere ubacivala jos jedan detox sok 250ml i kroz to vrijeme sam skinula 2kg. Jedina zamjerka je sto su mi neka jela bila prezacinjena za moj ukus pa ih nisam uspjela pojesti do kraja. Sokovi su mi savrseni. Nastavit cu narucivati al sa izborom jela koja mi najvise pasu, piletina s brusnicama i rizom i vege lazanje su mi naj.. definitivno spas kad zelite jesti zdravo a nemate vremena za spremanje

M
Mia Marković
Vege

Vege opcije su me oduševile!

P
P.I.
Dijeta 14 dana

Ukusno i kalorijski dovoljno, sokovi fini. Ja imam 58 god i pisem iskljucivo svojemisljenje. Izgubila sam 2 kg u 14dana uz povremeno kretanje. Ne vjezbam jer nisam taj tip.ali ni ne lezim na.kaucu. radim fizicki posao.
Po meni fali varivo i salata. Relativno sam zadovoljna

S
Saša Novak
Osjećam se bolje nego ikad..

Kad otvorim vaš obrok, znam da me čeka nešto dobro. Stekla sam nove navike i osjećam se bolje nego ikad!

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju