Ljetna tijela se rade u proljeće, iskoristi kod LJETO25 za 25% popusta na checkoutu + pokloni
D
S
M
S
0

Uvjeti kupnje

Podaci o prodavaču

Poduzeće: Detox Garden d.o.o.
Adresa: Ulica Ante Topić – Mimare 30, Zagreb
OIB: 72089624808
MBS: 081253724
Broj telefona: +385 95 3562 813
Email: hi@juicefast.com

Opće odredbe

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te vraćanja ili reklamacije robe ponuđene na našoj web stranici. Dobavljač (Prodavatelj) robe ponuđene na ovoj stranici je Juicefast, Ulica Ante Topića – Mimare 30, a Kupac robe je posjetitelj internetske trgovine koji odabire barem jedan proizvod, popunjava elektronički obrazac narudžbe te ga šalje Prodavatelju.

Sve cijene su izražene u eurima i sve cijene uključuju PDV.

Juicefast je ovlašten mijenjati cijene za web trgovinu. Također, Juicefast je ovlašten je bez prethodne najave u bilo kojem trenutku odrediti popuste i akcije.

Svi materijali dostupni na stranici intelektualno su vlasništvo Juicefast tvrtke i mogu se koristiti samo uz pismenu suglasnost vlasnika.

U slučaju održavanja ili vanjskih okolnosti, pristup stranici može biti nemoguć.

Kupac

Kupac je fizička ili pravna osoba koja se obvezuje kupiti putem stranice.

Kupac je obvezan unijeti točne informacije prilikom registracije i narudžbe.

Registracija

Kupac se može ili ne mora registrirati na www.juicefast.hr kako bi obavio kupnju.

Prilikom registracije, potrebno je unijeti e-mail adresu i lozinku.

Prodaja i proizvodi

Cijena je jasno prikazana i predstavlja maloprodajnu cijenu uključujući PDV, izraženu u eurima (€).

Popust je jasno naznačen i sadrži cijenu prije popusta i cijenu tijekom popusta.

Kupon omogućuje kupnju s popustom ili drugim pogodnostima vlasnicima sigurnosnog koda. Kod se može dobiti kao nagrada za prethodnu kupnju i kao promotivni kod.

Sastav proizvoda naveden u detaljima proizvoda odgovara stvarnosti i u cijelosti odgovara sastavu prodavanog proizvoda.

Slike proizvoda mogu se razlikovati od stvarnog izgleda dostavljenog proizvoda.

Kupnja

Kupnja robe moguća je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Roba se kupuje isključivo putem elektroničkog obrasca – košarice internetske trgovine.

Kupac se može ili ne mora registrirati na web stranici Prodavatelja kako bi obavio narudžbu.

Međutim, kupcu je potrebno unijeti kontaktne podatke i adrese kako bi završio postupak narudžbe.

Ako Prodavatelj nije u mogućnosti dostaviti sve naručene stavke, dostavit će one koje može, a pismeno će obavijestiti kupca unutar komuniciranog Kupca nakon što je narudžba napravljena.

Postupak naručivanja

Kupac obavlja narudžbu proizvoda putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u eurima (€), s uključenim PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim oblikom spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Potvrda narudžbe

Poslat ćemo vam e-mail za potvrdu vaše narudžbe i s detaljima o dostavi proizvoda ili usluge.

U slučaju greške u ovoj e-mail potvrdi, vaša je odgovornost da nas što prije obavijestite.

Ako ste se pretplatili kod nas, pretplata se automatski obnavlja i vaša kreditna kartica bit će teretena naknadama navedenima u trenutku kupnje (ili po uvodnoj cijeni tijekom uvodnog razdoblja).

Cijena se može promijeniti na kraju vašeg pretplatničkog razdoblja. Vaša će pretplata početi čim vaša kreditna kartica uspješno bude teretena.

Dostava

Paketi se šalju isti ili sljedeći radni dan od narudžbe i obično stižu u roku od 3-5 radna dana. Pošiljke možete pratiti na stranici vašeg računa.

Ukoliko trebate promijeniti ili otkazati narudžbu koja je već poslana, kontaktirajte nas što je prije moguće na hi@juicefast.com. Ako je narudžba već otpremljena, promjene nisu moguće.

Dostava se vrši unutar Hrvatske. Dostavu vrši dostavljačka služba GLS radnim danima od utorka do petka, od 8-16h. U napomenu pri narudžbi možete napisati željeni dan dostave, te ćemo dati sve od sebe da ga ispoštujemo, ali ne možemo ništa garantirati.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni i da uvijek budu na niskim temperaturama.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Prilikom plaćanja na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Postupak i načini plaćanja

Prilikom kupnje proizvoda na našem web shopu plaćanje možete izvršiti na nekoliko načina:

1. Pouzećem – plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
2. Kreditnom karticom – jednokratno MasterCard®, Maestro®, Visa®, Visa Premium® ili Diners® debitnim/kreditnim karticama
3. PayPal – plaćanje karticama putem PayPal sustava
4. GooglePay – plaćanje putem Google Pay sustava

Sigurnost plaćanja

Verified by Visa

MasterCard® SecureCode™

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta

*ponuda vrijedi za prvu kupnju

15%
POPUSTA

Prijavi se na Juiceletter
i iscijedi 15% popusta
*ponuda vrijedi za prvu kupnju